Hoesjeskoning – Over ons

Hoesjeskoning heeft een ruime accesortiment voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Hoesjeskoning staat voor een groot aanbod aan producten. Wij garanderen kwalitatieve producten en een klantenservice die vijf dagen per week voor haar klanten klaarstaat. Verzending verloopt razendsnel: op werkdagen vóór 23:00 uur besteld en betaald, betekent dat wij de bestelling nog dezelfde dag verzenden. Wij rekenen geen verzendkosten in Nederland en België. Heeft u vragen aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Service

Wij zien graag alleen maar tevreden klanten bij Hoesjeskoning.

Onze klantenservice staat Vijf dagen per week voor u klaar per telefoon, e-mail en sociale media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt.

Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Helaas komen ontevreden klanten ook wel eens voor. Wij willen dan altijd graag ook met deze klanten naar een oplossing zoeken.

Betrouwbaarheid

Bij Hoesjeskoning kunt u veilig winkelen en betalen. U privacy staat bij ons op nummer 1.

Voordeel

Naast uitstekende service en betrouwbaarheid wilt u natuurlijk ook voordelig kunnen shoppen. Hoesjeskoning rekent daarom geen verzendkosten bij uw bestelling. Om 22:59 besteld is de volgende dag in huis gratis zonder verzendkosten.

Bedrijfsgegevens

KVK nr: 72850892
BTW nr: NL859260331B01

Adres

Pieter Zeemanweg 30U
3316 GZ Dordrecht
Nederland
Let op! Op dit adres bevindt zich geen showroom of winkel.