Hoesjeskoning – Retouren & Service

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je je bestelling binnen de zichttermijn altijd retourneren. De kostes zijn echter wel voor de klant. We staan achter onze producten en bieden ze graag aan je aan. Als je, om welke reden dan ook, toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze daarom binnen de zichttermijn altijd aan ons retourneren.

Voorwaarden retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hoesjeskoning.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verloop van uw retour

U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij uw retourzending ontvangen hebben. Wanneer wij deze precies ontvangen, is afhankelijk van de post. Na ontvangst van uw retourzending beoordelen wij deze en verwerken of weigeren de geretouneerde artikel. Graag zo netjes mogelijk terug opsturen dan worden retouren doorgaands netjes verwerkt en krijgt u uw geld terug.

Ruilen

Indien een vervangend product duurder is dan het geretourneerde product, ontvangt u van ons bij ontvangst van uw retourzending een e-mail met een verzoek tot bijbetaling. Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van uw retourzending teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Uw alternatieve product wordt zo snel mogelijk verzonden.

Geld terug

Na ontvangst van uw retourzending storten wij het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee u heeft betaald. Het aankoopbedrag zal binnen twee tot vijf werkdagen op uw rekening staan. Bij een creditcardoverschrijving staat het bedrag aan het begin, midden of einde van de maand op uw afschrift.